Buffetten

De buffetten van Lokaal 55 staan bekend om hun complete verzorging én authentieke koude en warme gerechten. We hebben een ruime keuze aan buffetten, gevarieerd, gemakkelijk en lekker. Vele feesten, recepties, verjaardagen, openingen die je wilt aankleden met eten, lenen zich voor buffetten. Graag verzorgen wij de buffetten. Zodat er volop genoten kan worden met de gasten en van alles wat zij maar lekker vinden. Lokaal 55 heeft onder meer keuze uit de volgende buffetten:

Borden, bestek, opscheplepels, warmhoud apparatuur: onze buffetten worden zeer compleet geleverd. Uiteraard halen wij na het diner of de volgende dag de spullen ongespoeld retour.

Graag horen wij naar welk van de buffetten de voorkeur gaat. En als er andere ideeën zijn voor een buffet, dan is dat uiteraard altijd bespreekbaar.

koud en warm buffet

Wij stellen koude en warme buffetten gevarieerd samen uit een mix van vis, vlees en vegetarische gerechten. Uiteraard laten we alle seizoenen meespelen in de samenstelling van de buffetten, volledig afgestemd op de persoonlijke wensen en het budget. Ook hebben wij een wijnassortiment ter begeleiding van het koud of warm buffet en kunnen wij, indien gewenst, ook de overige drankjes verzorgen.

Stamppot buffet

Voor de sfeer is een stamppot buffet van Lokaal 55 een uitstekende keus. Ons stamppot buffet heeft een zeer gevarieerde invulling met verrassende stamppot varianten. Enkele stamppot buffet suggesties van onze kok zijn zuurkool stamppot met rookspek, boerenkool stamppot met chorizo, hutspot stamppot met rundvlees of een overheerlijke andijvie stamppot of spinazie stamppot 'vegetarisch'.

Tapas buffet

Een origineel buffet kan je het tapas buffet van Lokaal 55 wel noemen. In tegenstelling tot tapas hapjes is het tapas buffet bedoeld als een complete maaltijd. We hebben diverse mogelijkheden bij het tapas buffet, zoals het traditioneel tapas buffet of een luxere uitvoering. Ook kunnen we een mooi tapas buffet samenstellen als lunch. Vraag naar de tapas buffet mogelijkheden.

Vegetarisch buffet

Liefhebbers van vegetarische gerechten worden door Lokaal 55 graag verrast. Dit buffet is natuurlijk niet alleen bestemd voor vegetariërs. Dus pas op, want ook de niet vegetarische gasten zullen dit vegetarisch buffet bijzonder waarderen. Het vegetarisch buffet bestaat, zoals alle buffetten van Lokaal 55, uit kwalitatieve ingrediënten en wordt met de grootste zorg samengesteld.

Captains Dinner

Een captains dinner mag uiteraard niet ontbreken. Dit captains dinner stamt uit de tijden van de Nederlandse Verenigde Oost-Indische Compagnie. Men was langdurig op zee en in de vochtige scheepsruimen bleef 'normaal' voedsel niet lang goed. De kapitein kon zich veroorloven gezouten mager spek, mosterd en ingemaakt 'tafelzuur' mee op te nemen: een Captains dinner. Een captains dinner van Lokaal 55 bestaat onder meer uit: gebakken spekjes, een lekkere karbonade, kapucijners en bruine bonen, casselerrib, saucijzen, gebakken ui ringen, kleine augurkjes, piccalilly en kleine zilveruitjes.

RESERVEREN

Impressies

Valentijn diner 2014 Thema diner Valentijn thema diner Valentijn decoratie Diner borrel voor diner Gedekte tafel Grote kookstudio diner opstelling Diner tafel Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren Dineren