Catering op de bruiloft

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd. Lokaal 55 helpt jullie graag om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag van te maken. Als jullie een mooie locatie op het oog hebben, kunnen wij de catering op de bruiloft invullen. Ook kunnen we helpen bij het vinden van een mooie trouw locatie. Het weer hebben we natuurlijk niet in de hand, maar voor het overige is alles voor de catering van jullie bruiloft bij Lokaal 55 in vertrouwde handen. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen jullie de wensen voor de catering op jullie bruiloft kenbaar maken. Gecombineerd met onze suggesties van onze koks komen we samen tot de perfecte invulling van de catering op jullie bruiloft. Zodat jullie op de trouwdag onbezorgd kunnen genieten van elkaar, jullie gasten én natuurlijk de catering.

Vermeld jullie wensen over uw bruiloft of trouwdag op het contactformulier. Dan nemen wij contact op voor het maken een afspraak. En maken we een plan voor de invulling van een onvergetelijk en onbezorgde bruiloft.

RESERVEREN

Impressies

Catering in de achtertuin Catering Epema State Catering in de tuin Catering Molen de Rat Catering Tenten Catering Catering