Kookcursus

Koken in Lokaal 55 is echt een culinaire aangelegenheid. Het woord "culinair" stamt trouwens af van het woord "culina", wat "de kookkunst" betekent. Koken wordt dus enerzijds gezien als een kunst, een vak, een vorm van expressie en anderzijds is koken een dagelijkse noodzakelijke bezigheid. Een kookcursus van Lokaal 55 bestaat uit een serie van 5 kooklessen. Er is een kookcursus voor beginners en gevorderden. Elke kookles duurt zo'n 3 uur. Tijdens de eerste kookles worden de recepten uitgedeeld door de kok en volgt een toelichting op het fenomeen koken en de beleving rondom koken. Daarna geeft de kok van Lokaal 55 uitgebreid uitleg over de recepten van de kookles en hoe deze te bereiden. Indien van toepassing doet de kok een aantal zaken voor. Daarna ga je zelf aan de slag. Lokaal 55 zorgt voor de materialen en ingrediënten. Aan het eind van de kookles dineer je samen met je mede cursisten. Na afloop van de kookcursus krijg je de recepten mee naar huis. Het aantal deelnemers aan een kookcursus is 10 tot 15 personen. De sfeer is gemoedelijk en is er ook ruimte voor eigen inbreng.

Mail of bel 0515 460321 ons voor informatie over een kookcursus van Lokaal 55. Regelmatig start er een nieuwe serie kooklessen. De eerstvolgende cursus start op 26 september 2017 en voor volgend jaar staat de cursus gepland op 25 september 2018.

 

RESERVEREN

Impressies

Zij entree kookstudio industieel Personeelsfeestje Kookstudio Kookstudio High tea voorbereiding mise en place kookworkshop Italiaans thema kookworkshop Kookstudio voorbereiding kookstudio Grote kookstudio Kleine kookstudio Kookstudio Kleine kookstudio Grote kookstudio Kleini kookstudio Taarten decoreren Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio