KOOKzondag KOOKclub

Koken in Lokaal 55 is echt een culinaire aangelegenheid. Het woord "culinair" stamt trouwens af van het woord "culina", wat "de kookkunst" betekent. Koken wordt dus enerzijds gezien als een kunst, een vak, een vorm van expressie en anderzijds is koken een dagelijkse noodzakelijke bezigheid.

De kookclub van Lokaal 55 bestaat uit een serie van 5 kooklessen. Er is één kookclub geschikte voor beginners en gevorderden. Elke kookles duurt zo'n 2 à 3 uur. Tijdens de eerste kookles worden de recepten uitgedeeld door de kok en volgt een toelichting op het fenomeen koken en de beleving rondom koken. Daarna geeft de kok van Lokaal 55 uitgebreid uitleg over de recepten van de kookles en hoe deze te bereiden. Indien van toepassing doet de kok een aantal zaken voor. Daarna ga je zelf aan de slag. Lokaal 55 zorgt voor de materialen en ingrediënten. Aan het eind van de kookles dineer je samen met je mede cursisten.Het aantal deelnemers is minimaal 10 tot 15 personen. De sfeer is gemoedelijk en is er ook ruimte voor eigen inbreng.

Mail of bel 0515 460321 ons voor informatie over de kookclub van Lokaal 55. De eerstvolgende cursus start op 28 oktober 2018 

Les 1: 28 oktober 2018

Les 2: 25 november 2018

Les 3: 27 januari 2019

Les 4: 24 februari 2019

Les 5: 31 maart 2019

Prijs: € 250,00 (gehele 5-delige cursus) inclusief begeleiding, gebruik van materialen, ingrediënten voor het diner, mineraalwater, frisdranken en een alcoholische consumptie tijdens het tafelen.

RESERVEREN

Impressies

Zij entree kookstudio industieel Personeelsfeestje Kookstudio Kookstudio High tea voorbereiding mise en place kookworkshop Italiaans thema kookworkshop Kookstudio voorbereiding kookstudio Grote kookstudio Kleine kookstudio Kookstudio Kleine kookstudio Grote kookstudio Kleini kookstudio Taarten decoreren Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio