Kookworkshops

Bij Lokaal 55 staat niet alleen het leren koken centraal, maar met name het samen koken en genieten. Kies een drie, vier of meer gangen diner van onze wisselende menukaart en kook met collega’s, vrienden of familie een heerlijk diner. De kok ontvangt u feestelijk met een glaasje Prosecco en heerlijke hapjes. De kok licht het menu toe en de ingrediënten waarmee je gaat koken. Na de uitleg van de kok ga je in koppels of kleine groepjes lekker koken. Ieder bereidt een gerecht van het menu. Uiteraard staat de kok open voor elke vraag en/of suggestie vanuit de groep. De prijs van een kookworkshop is € 62,50 per persoon, inclusief alle ingrediënten en consumpties. Het minimum tarief per kookworkshop is € 625,00.

Bel 0515-460321 of e-mail info@lokaal55.nl voor een geschikte datum.

Kookworkshops kunnen worden uitgebreid met een wijnproeverij of een wijnarrangement met passende wijnen bij elk gerecht. Onze sommelier vertelt je graag over de mogelijkheden.

Wil je liever een keer aanschuiven bij een kookworkshop met thema? Individueel of met een vriend of vriendin? Bijna elke maand staat er een workshop op het programma met wisselende thema's als Italiaans, Friese streekprodukten, Tapas en Sushi.

Meld je aan voor een kookworkshop die wij op de agenda hebben staan.

Kom koken, proeven en genieten tijdens onze kookworkshops!

 

RESERVEREN

Impressies

Zij entree kookstudio industieel Personeelsfeestje Kookstudio Kookstudio High tea voorbereiding mise en place kookworkshop Italiaans thema kookworkshop Kookstudio voorbereiding kookstudio Grote kookstudio Kleine kookstudio Kookstudio Kleine kookstudio Grote kookstudio Kleini kookstudio Taarten decoreren Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio