Weber grill academy @ LOKAAL55

De weber grill academy biedt een breed aanbod aan workshops. Het perfecte cadeau voor barbecueliefhebbers die de basis barbecuevaardigheden willen leren of het barbecueën  naar een volgend niveau willen tillen.

Van de bereiding van verschillende gerechten, tips en tricks van onze grillmasters tot het genieten van zelfgemaakte gerechten. Een weber grill academy workshop is een echte belevenis met eindeloze mogelijkheden. Of u nu een beginnende of vergevorderde  barbecueliefhebber bent, bij ons is een workshop voor iedereen.

Reitse Spanninga, de eerste Grill Master van Weber, creëerde in Joure de eerste Weber Grill Academy welke is uitgegroeid tot een landelijk succes.

Reitse verwierf regionale en landelijke bekendheid als TV-kok van Omrop Fryslân en op RTL4 bij “Eigen Huis & Tuin”, er zijn van zijn hand vier kookboeken op de markt verschenen.

Na 15 jaar met veel passie de Weber Grill Academy te hebben gegeven in Joure heeft Reitse zijn Grill Academy te Joure ingeruild voor een prachtige locatie te Sneek, Lokaal 55. Zijn restaurant in Joure is verkocht.

Reitse: “Deze nieuwe locatie biedt enorm veel mogelijkheden. Lokaal 55 heeft een prachtig kooklokaal waarbij ik op mijn eigen wijze de cursisten nog meer Weber BBQ ervaring kan meegeven”

Thema's: Winter, the art of charcoal grilling en American style 

Reserveren kan via https://www.weber.com/NL/nl/grill-academy/lokaliteit/?location=GA002