Taartworkshop

Tijdens een taartworkshop leer je een ronde taart voor circa 12 personen te vullen, bekleden en decoreren. We gaan aan de slag met het snijden van de taart, vullen met vers fruit of vruchtenconfiture en afsmeren met botercrème. Daarna wordt de taart bekleed met zelfgekleurd rolfondant en kun je een thema kiezen om te decoreren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uitstekers in alle soorten en maten. Er zijn volop materialen aanwezig om van iedere taart een uniek kunstwerk te maken. Voor de "Finishing Touch" gebruik je glitters en pareltjes. Een striktaart workshop bestaat uit het vullen, bekleden en decoreren van een ronde taart die we gaan versieren met een prachtige strik van fondant die bovenop de taart wordt geplaatst.

Een taartworkshop duurt ongeveer 3 uur. Prijzen vanaf 47,50 euro per persoon, inclusief koffie, thee en iets lekkers. Je kunt al een taart workshop reserveren vanaf 8 personen.

Tip: je kunt de taart workshop uitbreiden met een overheerlijke high tea, die tijdens de workshop wordt geserveerd. Meerprijs voor een high tea is 10,- euro per persoon. Je kunt je individueel of met een klein groepje inschrijven voor taartworkshops die in de agenda vermeld staan. Wil je komen met een groep van minimaal 8 personen, dan kun je ook zelf een datum kiezen. Tijdens de workshop serveren we koffie en thee met lekkernijen. De taart neem je na afloop van de workshop mee naar huis in een mooie taartdoos.

Reserveer een workshop van jouw keuze of bel 0515 460321.

RESERVEREN

Impressies

Zij entree kookstudio industieel Personeelsfeestje Kookstudio Kookstudio High tea voorbereiding mise en place kookworkshop Italiaans thema kookworkshop Kookstudio voorbereiding kookstudio Grote kookstudio Kleine kookstudio Kookstudio Kleine kookstudio Grote kookstudio Kleini kookstudio Taarten decoreren Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio Kookstudio