Vaar arrangementen

Geniet van unieke arrangementen op het water: Koken Varen Beleven!

1. Water & Wijn!
Een wijnproeverij aan boord van een prachtige Lemster Aak,  salonjacht of sloep.  Al varend over de unieke Friese  wateren rondom Sneek maak je onder leiding van onze enthousiaste sommelier een rondreis door de wereld van wijn.  Naast het proeven en genieten van de wijnen leggen we de basis van de wijnproefmethode uit en wat bij de wijn gegeten kan worden!

2. Water & Bubbels!
Ervaar de bijzondere wereld van bubbels! Heb je voorkeur een brut of liever een demi sec? Welke champagne is de juiste voor jou? Tijdens deze champagne-vaart  ontdek je de bijzondere kenmerken en smaken van de verschillende champagnes! Champagne staat voor elegantie en feestelijkheid! Met onze connaisseur beleef je twee uur lang de sprankelende sensatie van zowel de grote huizen als de onbekende juweeltjes uit de unieke Champagne streek .

3. Water & Vis!
Een bijzondere culinaire vaartocht over de Friese wateren. Verwend worden met een ruim assortiment van heerlijke vis. Wat dacht je van huis gerookte zalm, paling, Hollandse en Noorse garnalen, king crab, gerookte forel en natuurlijk maatjesharing! Bijpassend serveren wij salades en garnituren.  De gerechten worden natuurlijk begeleid door passende wijnen of champagne.

Snoekbaars zelf vangen is natuurlijk de mooiste manier om kennis te maken met de vis die in de Friese meren zwemt. De beleving wordt compleet als jullie de zelf gevangen snoekbaars onder begeleiding van een professionele kok aan boord gaan fileren. Direct na het afmeren kan de superverse vis bereid worden op de barbecue of in De Kookstudio van Lokaal 55.

4. Water & High Tea!
Wellicht het leukste vriendinnen uitje!  Aan boord van onze reddingssloep wordt je ontvangen met een heerlijke High Tea. Al varende over de prachtige Friese wateren proef je exclusieve soorten thee welke begeleid worden door een assortiment van verschillende hartige en zoete gerechtjes!

Wij serveren traditionele gerechtjes zoals scones met aardbeienjam en clotted cream, brownies, soezen, bonbons, Cheesecake, quiches en diverse soorten sandwiches, maar jullie gaan ook genieten van typisch Friese lekkernijen en hapjes.

5. Water & Sushi!
Op deze culinaire ontdekkingsreis neemt Lokaal 55 je mee naar Oosterse sferen en serveren we de lekkerste sushi met de beste kwaliteit aan verse ingrediënten. Aan boord van onze sloepen of Salonjacht vaar je over de Friese meren, ondertussen genietend van gerechtjes uit de Oosterse keuken, uiteraard begeleid door heerlijke wijnen.

6. Water & Cocktails!
Shake That Cocktail! Het unieke en gezellig uitje op en rond het water! Lokaal 55 neemt je mee in de wereld van cocktail-shaken. Tijdens deze vaart op een prachtige salonjacht of in sloepen worden alle bijzondere kneepjes van het cocktail-shaken bijgebracht en stomen wij je klaar voor het maken van de perfecte cocktail.  Cocktail shaken is veel meer dan enkele drankjes mixen in een shaker. We leren je verschillende cocktails te shaken, presenteren en uiteraard proeven!

7. Water, Stoere mannen & de Bigg Green Egg!
Stoere mannen, De Kookstudio, een Lemsteraak en de Big Green Egg: zie hier de ingrediënten voor een bijzonder stoer uitje! Je gaat namelijk heerlijk varen op en rond de wateren van Sneek. Onderweg meren we op verschillende plaatsen af waar we “ingrediënten” verzamelen zoals vlees en vis voor de ultieme kookbeleving: “Koken met de Big Green Egg”.  Rond 16:00 meren we af aan de kade van Lokaal 55 waar onze chef al klaar staat met de Big Green Egg voor de ultieme barbecue workshop. Kortom heerlijk varen en genieten!

8. Water & Zoet!
Wellicht het leukste vriendinnen, vrijgezellen en teamuitje! In De Kookstudio van Lokaal 55 gaan jullie heerlijke cupcakes vullen, bekleden en prachtig decoreren. We leren jullie versieringen met royal icing, platte en 3D decoraties van bloemen, harten en strikken. Ook leren we een eenvoudig roosje maken van fondant die we op de cupcakes zetten.  Na afloop van de workshop schepen jullie in aan boord van een salonjacht, Lemster Aak of sloep en heerlijk varend en genietend over de Friese Wateren smullen jullie van de zelfgemaakte cupcakes. Wij serveren exclusieve theesoorten om de proeverij compleet te maken!

9. Water & Chocola!
Een workshop om je vingers bij af te likken! Ook een zwak voor deze heerlijke zoete verleiding? Kom dan in De Kookstudio van Lokaal 55 zelf de lekkerste bonbons en truffels bereiden. Onze patissier neemt je mee in de wereld van chocola. Smelten, tempereren, doorhalen, we leren je alles wat nodig is om de lekkerste bonbons zelf te bereiden. Als de bonbons mooi zijn verpakt, schepen we in op een van de prachtige schepen om al varend over de Friese meren te proeven en genieten van de heerlijkste bonbons. We serveren exclusieve theesoorten aan boord, dus dat wordt optimaal genieten!

Prijzen verschillen per arrangement. We maken graag een programma op maat voor u!

Mail of bel 0515 460321 voor informatie.

RESERVEREN

Impressies

Lemster Aak Drijvend Lokaal Salonjacht Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeestje Varen plus kookworkshop Dolce Vita De kikkerkoning Dolce Vita Varen Varen

Zie ook:

Overzicht Vaar arrangementen